zaterdag 23 maart 2013

Tomaten-groente soep! :)

Van de week had mijn vriend dit lekkere soepje gemaakt :) 
Best wel simpel met weinig ingrediënten!




Tomaten-groentesoep
3-4 personen


Ingrediënten:
700 gr roma/pomodori tomaten
3 liter water
Peper & zout
40 à 50 g gebroken spaghetti, of vermicelli
3 stengels bleekselderij
1 of 2 paprika’s
1 blikje tomatenpuree à 70 g
200 g rundergehakt

Bereiding:
1. Snij paprika & bleekselderij in blokjes van 2 cm. Kook deze samen met de tomaten 10minuten in de 3 liter water.
2. Kruid het gehakt naar smaak en draai kleine balletjes. Bak deze in een aparte pan goed gaar.
3. Haal de bleekselderij, de paprika en 2 tomaten uit de pan. Pak dan de staafmixer en pureer de overgebleven tomaten in de pan.
4. Voeg de gekookte groente, tomatenpuree & spaghetti/vermicelli toe.
5. Laat dit nog even doorkoken en voeg daarna de gehaktballetjes toe.
6. Zout & Peper naar smaak




~ Healthy Mommy 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten