Ingredienten 3/4 personen:
* 75-100 gram volkoren fusilli pasta per persoon
* 400 gram (wilde) spinazie
* 200 gram champignons
* 150 gram cherry tomaatjes
* 250 gram kipfilet
* handje pijnboompitten
* half bakje creme fraiche (a 125ml)
* 50 gram geraspte kaas
* 1 tl tijm
* snuf peper
Bereiding:
1. Kook de pasta volgens de verpakking.
2. Snijd de kipfilet in blokjes. Snijd de champignons in plakjes, halveer de tomaatjes en was de spinazie.
3. Rooster een handje pijnboompitten tot ze lichtbruin zijn, in een pan. Doe ze in een bakje en houd apart tot later.
4. Doe wat (kokos)olie in de pan en bak de kip tot het gaar is. Doe dan de champignons erbij en bak een paar minuten mee.
5. Doe een tl tijm in de pan en een flinke snuf peper.
6. Doe de spinazie handje voor handje erbij tot alles geslonken is.
7. Doe een half bakje creme fraiche erbij en de geraspte kaas. Als er nog veel vocht van de spinazie af is gekomen kun je eventueel nog wat creme fraiche en kaas erbij doen.
8. Doe de cherry tomaatjes erbij en verwarm op laag vuur nog even mee.
9. Doe de afgegoten pasta erbij en doe als laatste wat pijnboompitten eroverheen.
Enjoy!
~ healthy mommy
heey healthy mommy, verleden week de creamy spinazie pasta gemaakt. heb er zelf nog een uitje aan toegevoegd. lekker recept en zeker voor herhaling vatbaar. (mamaloe)
BeantwoordenVerwijderenHoii, dankjewel hoor! Een uitje erbij zal vast ook lekker zijn ja :)
BeantwoordenVerwijderen