Ingredienten (1 persoon lunch) :
* 3 tomaten
* 4 a 5 champignons
* handje haricot verts (of sperziebonen)
* 1 tl (kokos) olie
* snuf peterselie
* snufje chilivlokken
* 1 of 2 eieren
* kleine snuf zuiveringszout (heb je dit niet kan gewone zout ook)
Bereiding:
1. Was en snijd de tomaten in stukken en de champignons in plakjes. Was de sperziebonen, dop ze en knak ze doormidden.
2. Kluts het ei/de eieren en voeg een klein snufje (zuiverings) zout toe.
3. Verwarm de kokosolie in een koekenpan. Bak hierin de champignons en sperziebonen ongeveer 5 minuten.
4. Voeg het ei toe en roer in het eimengsel tot het ei niet meer vloeibaar is en in stukjes.
5. Voeg de tomatenstukken, een snuf peterselie en een snufje chilivlokken naar eigen smaak toe. Ik vind het lekker om het pittig te maken maar dat hoeft niet ;)
Enjoy!
~ Healthy Mommy
Geen opmerkingen:
Een reactie posten